Recent Inalta Curte de Casatie si Justitie a adoptat Decizia nr. 6 din 2015 in urma examinarii recursului in interesul legii promovat de Avocatul Poporului privind interpretarea dispozitiilor art. 17 din OG nr. 2 din 2001 privind regimul juridic al contraventiilor aprobata  cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002 cu modificarile si completarile ulterioare prin care a statuat ca procesele verbale de contraventie intocmite de C.N.A.D.N din Romania in format electronic, intemeiul art. 9 alin. (1) lit.a si alin.(2) si (3) din OG nr. 15/ 2002 aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 424 /2002 , sunt lovite de NULITATE ABSOLUTA in lipsa semnaturii olografe a agentului constatator.

Aceasta insemna ca oricare conducator auto care a fost surprins de camerele de control fara rovigneta va putea promova in instanta o actiune in anularea procesului verbal de contraventei intocmit cu acest prilej de angajatii C.N.A.D.N din Romania.

ATENTIE  legea nu retroactiveaza si numai cei care au circulat fara rovigneta incepind cu data de 16.02.2015 cand decizia a fost publicata in Monitorul Oficial partea I-a vor putea invoca in apoarare prevederile decizie amintite.

Pentru cei interesati va stam la dispozitie cu informatii suplimentare  la adresa indicata in pagina de contact.