Filosofia noastră

Cabinetul nostru si-a facut un scop si o onoare in acelasi timp din a construi o relatiei cu clientii care sa functioneze dincolo de actul juridic. Intre noi si clienti exista un parteneriat care presupune oferirea unei consultante care poate avea si un caracter permanent dar nu se sfirseste odata cu implementarea solutiei juridice oferite problemei clientului ci se continua dincolo de aspectul strict procesual pentru a asigura preventia in viitor a unor probleme similare.

Suntem permanent la dispozitia clientilor nostri problemele acestora fiind si problemele noastre si oferim solutii juridice adecvate fiecarei situatii.
Ne aflam la dispozitia dvs. pentru a va intelege corect necesitatile inainte de a face orice sugestie care v-ar afecta activitatea , viata , patrimoniul sau relatiile de famillie si sociale. Suntem deschisi – nu facem presupuneri, cautam calea cea mai buna pentru a va atinge obiectivele.

Avocatura practicata in cadrul cabinetului nostru se face totdeauna cu pertinenta , in litera si spiritul legii si acolo unde legea lasa loc de interpretari diferite , oferim solutiile conforme cu practica judecatoreasca in materie care sa confere satisfactie clientilor nostri.
Colaboram cu specialisti cu experienta in domeniul fiscal si al auditului finaciar astfel incit in acest domeniu bogat din punct de vedere legislativ dar si interpretativ sa oferim solutiile juridice cele mai potrivite in atingerea obiectivelor economice ale societatilor comerciale.

Fiecare client este in egala masura important, de aceea cabinetul nostru va trateaza cu profesionalism indiferent de statut. Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice atit din tara cat si din starinatate.

Garantam confidentialitatea tuturor informatiilor incredintate chiar si dupa incheierea reprezentarii.

Juramântul avocaţilor: Jur sa apar si sa respect constitutia si legile tarii, drepturile si libertatile omului si sa exercit profesia de avocat cu cinste si demnitate . Asa sa-mi ajute Dumnezeu’