Servicii

Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii profesionale de asistenta si reprezentare juridica deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice romane sau straine. Colaboram cu specialisti recunoscuti in domeniul auditului financiar in litigii de natura comerciala sau in cel privind taxele si impozitele legale.

Oferim consultanta prealabila cu informarea clientului asupra costurilor complete ale derularii unui litigiu precum si asupra sanselor de a castiga litigiul respectiv in instanta.

Expertiza noastra este bogata in dreptul afacerilor care include legislatia societatilor comerciale, incheierea si derularea unor contracte comerciale, litigii ivite in derularea operatiunilor comerciale intre parteneri romani sau intre un partener roman si unul strain, divizari , fuziuni si falimente ale societatilor comerciale indiferent de forma  capitalului.

Colaboram curent cu firma CREDITREFORM din Viena la recuperarea debitelor pe care le au diversi comercianti din Germania si Austria asupra unor comercianti romani.

Expertiza noastra se extinde si in domeniul dreptului muncii  cunoscut fiind faptul ca este un domeniu extrem de sensibil in fata instantelor judecatoresti.

Suntem implicati in derularea unor litigii civile patrimoniale, astfel incit expertiza noastra se extinde si asupra acestui tip de litigii

Dar activitatea unui avocat nu consta doar in a sustine „la bara „interesele clientilor sai ci si in acordarea de consultata juridica in domeniile in care suntem specializati edificind astfel clientii asupra modalitatilor de rezolvare a unei probleme juridice.

De asemenea redactam acte juridice, atestam identitatea partilor care semneaza un inscris, asistam si reprezentam  clientii in fata altor autoritati publice altele decit instantele de judecata.

In activitatea noastra aparam si reprezentam cu mijloace specifice drepturile si interesele legitime ale persoanelor juridice si fizice in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina.

La cererea clientilor , acordam acestora dreptul de a-si stabili temporar sediul unei persoane juridice nou constituite , la sediul cabinetului nostru de avocatura.

Asistam si reprezentam de asemenea clientii persoane fizice in cazurile penale in toate fazele de la cercetarea preliminara in faza de urmarire penala si in fata instantelor atunci cind clientul a fost trimis in judecata.

Garantam confidentialitatea tuturor informatiilor comunicate chiar si dupa incheierea contractului de reprezentare.

Expertiza noastra nu se limiteaza la domeniile aratate mai sus ci contine cazuisitica din domeniile contenciosului administrativ, ale dreptului transporturilor terestre rutiere si feroviare, ale asigurarilor de bunuri si de viata, ale dreptului fiscal( taxe si impozite ) si ale dreptului international public.